6 Nisan 2015 Pazartesi

Taş mangal satın al



Taş mangal nedir, Nasıl Kullanılır ?


200 yıllık tarihsel geçmişe sahiptir. Ham maddesi olan taş- (maden). Çabuk ısınma ve ısıyı hemen iletme özelliği bulunan organik ve doğaldır. Saclar; Ekmek ve Yufka Saçları ile Kızartma Tavası olarak imal edilmektedir.% 100 El yapımıdır, Kullanım Alanları; Mısır ekmeği,bazlamaç,gözleme,su böreği,etli ekmek,(hamur işleri), balık,et,(kızartma işleri)vb..birçok amaç için kullanılır.Doğal olarak işlenen maden özelliği itibariyle kullanılan ürünlerde yapışma, alazlama, içinin piş meme ihmali barındırmaz.pişirdiği ürünü madenin yapısı itibariyle ağır ağır, her yerini aynı derece ısıda pişirme özelliğine sahip olduğundan üzerinde yapılan her türlü ürünü ayrı damak tadında sizlere sunar,

Not; Ayrıntılı bilgi için lütfen bizimle irtibata geçin Özel sipariş (ölçü ve model)için bizi arayın.



TOPTAN ALIMLAR İÇİN LÜTFEN 0 532 417 22 24 İLE İRTİBATA GEÇİN,TÜRKİYE'NİN HER YERİNE SERVİSİMİZ VARDIR. KULLANIMI
 Taş sac ısındıkça kasaptan alınan iç yağı ( kuyruk yağı ) ile taş sac’ın üzerine yedirerek sürülmelidir.Taş sac’ın üzeri bildiğimiz teflon tava şeklinde olur , çok az yağ ile üzerinde pişirilecek ürünler ( et,balık,tavuk,gözleme,hamur işleri vb. gibi ürünlerinizi pişirmeye başlayıp afiyetle yiyebilirsiniz.Deneyin dünyada tadına rastlamadığınız bir lezzet yakalayacağınıza emin olabilirsiniz. NOT : Ürünün kapağı açılıp içerisine odun duldurulur,tutuşturularak yakılır ,üzerindeki taş sac ısındığında kullanıma hazırdır.

Taş mangal satın almak istiyorsanız iletişime geçin.


ÜRÜNLERİMİZ SİZ DEĞERLİ MÜŞLERİMİZE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ YURTİÇİ KARGO İLE ÖZEL HAZIRLANMIŞ ÜRÜN EBATINA GÖRE 5 MM VE 8 MM , MDF VE SUNTA SANDIKLAR , İÇLERİDE STRAFOR KÖPÜKLERE SARILARAK - AMBALAJLANIP SON KULLANICI ADRESE TESLİM EDİLİR.




İstediğiniz ölçü ve ebatlarda sipariş verebilirsiniz.



Taş mangalda tamamen farklı bir lezzetle yemeklerinizi yiyebilirsiniz.


Taş mangal


Share this article :

0 yorum:

Yorum Gönder